OBJAVITE

Mastersmedia

1

Offline

Kanton/Regija
Hercegovačko-neretvanski
Lokacija
Čapljina
Adresa
Kranjčevićeva b.b.
Telefon
+38763322311

O nama

Masters Media d.o.o., sa sjedištem u Čapljini, osnovana je 1994. godine s ciljem zadovoljavanja potreba tržišta u području najma, prodaje i servisa audio, video i rasvjetne opreme.

Širenjem i razvojem u skladu s trendovima u ovoj industriji, u našoj su ponudi usluge cjelovitih rješenja različitih kulturnih i sportskih događaja, konferencija, sajmova te modnih revija.

Usluge uključuju kompletna scenska rješenja od dizajna scene, gdje surađujemo s renomiranim scenografima, pa sve do realizacije svjetla, zvuka i video projekcija kao i realizacije video i audio prijenosa uživo.

Masters Media d.o.o. djeluje na području kulture, gospodarstva i estrade angažirajući vlastitu tehniku i tehničko osoblje, kao i renomirane suradnike na ozvučenju, scenskoj tehnici, rasvjeti, izradi tehničkih rješenja, produkciji programa, organizaciji događanja te ostalim uslugama iz ove oblasti. U svojoj ponudi nudimo potpunu tehničku realizaciju raznih manifestacija te prodaju i iznajmljivanje profesionalne audio, video i rasvjetne opreme. Iza nas stoji višedecenijsko iskustvo u poslovanju, zahvaljujući kojem, u svom portfelju imamo brojne projekte – od glazbenih, kazališnih, konferencijskih pa sve do sportskih događaja.

Naša prisutnost svijetlom i zvukom na svim važnim događajima na području Bosne i Hercegovine i Hrvatske određena je visokim nivoom profesionalne opremljenosti i stručnosti što rezultira povjerenjem koje nam naši partneri ukazuju već dugi niz godina.


Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije